Bernt Sætre, vår dyktige kjøkkensjef, er en ekspert på å fange essensen av nære ting – de små elementene rett utenfor våre vinduer. Han nærmer seg omgivelsene og råvarene med et lærerikt perspektiv og verdsetter tilstedeværelse, mangfold og tradisjoner. En «kikkert-tilnærming», som om man titter inn i naturens eget spiskammer. Mot havet, skogen og jordene som vil sørge for vår fremtidige matforsyning, og inn mot mattradisjonene våre forfedre satte så høyt.
Vi er overbevist om at du vil oppleve de flytende overgangene når du besøker oss – overgangen fra over og under vann, og overgangen mellom tradisjon og nåtid. Men fremfor alt vil du merke hvor mye hjerte vi legger i smak og historiefortelling. Vi vil servere deg en fast set-meny som består av 10-12 retter og vil være sesongbasert.
Vi roterer noen retter basert på sesongen og hva som er tilgjengelig for oss.
Pris for middag/kveld:
- Set-meny (10-12 retter) NOK 1950 per person
- Submerged Vinpakke inkludert aperitiff NOK 1450
En vinpakke der vi dykker inn i en verden av lekne, nye opplevelser. Sentrert rundt mindre produsenter som lager vin i en moderne og biodynamisk stil.
- Abyss Vinpakke inkludert aperitif NOK 2350
I denne vinpakken serverer vi deg fra en verden som er gjenkjennelig og klassisk i all sin skjønnhet. Med fokus på klassiske distrikter og kjente distrikter.
- The Meadow - alkoholfri pakke inkludert aperitiff NOK 950
En alkoholfri kombinasjon med lokale sesongbaserte smaker. Håndlaget juice laget med produkter spesielt håndplukket fra Agder-regionen.
Priser lunch:
- Set-meny (5-6 retter) NOK 1200 per person
- Vinpakke (3 glass) inkludert aperitiff NOK 650
- Alkoholfri pakke inkludert aperitiff NOK 450